WAKINSY is de dienstverlenende organisatie die visie combineert met geavanceerde technologie ten dienste van een breed scala van klanten.

Daarbij gaat het onder meer om:

  • uiteenlopende netwerkoplossingen (WAN en LAN),
  • het via netwerken toegankelijk maken van toepassingssoftware (ASP) en
  • totaaloplossingen voor organisaties die investeringen in ICT en de samenhangende beheerkosten willen vermijden.

WAKINSY is opgericht in 1984

… en één van de eerste dealers van Exact software. Nog steeds is WAKINSY een gerenomeerde Exact-leverancier met uitgebreide ervaring op het gebied van advisering en implementatie van Exact software. 

Klanten van WAKINSY zijn bedrijven en instellingen met een sterk gedecentraliseerd karakter (filialen, thuiswerkers, mobiele werkers) en/of met relaties waarmee intensief wordt samengewerkt (zoals accountants en administratiekantoren).

 Daarnaast zijn onder de klanten ondernemers die verlost willen worden van alle zorgen rond ICT, alsmede aanbieders van applicaties die door centraal beheer en onderhoud extra winstkansen realiseren. WAKINSY stelt zich proactief op om nieuwe mogelijkheden voor relaties te signaleren en in de praktijk te brengen.

WAKINSY staat een snelle en vooral beheerste groei voor en is zich wel bewust van de noodzaak om haar klanten betrouwbaarheid, beveiliging en continuïteit te bieden.

WAKINSY Nederland B.V.

Toeperweg 14, 5916 NE Venlo
T 077 35 22 225, info@wakinsy.nl